The beginning of a new chapter!
Blijf op de hoogte en volg Sander en Jorinde
18 September 2012 | Nederland, Rotterdam
Kunnen jullie het je al voorstellen? Wij nog niet echt! Over ruim 2 weken scheuren wij in een tuktuk door Bangkok. Deze metropool met meer dan 8 miljoen inwoners is onze eerste echte stop. Maar voordat het zover is... Er zijn echt nog zoveel dingen te regelen!
Wij zitten nu op onze nieuwe camera te wachten (Olympus Tough TG-820 Blue), zodat wij jullie de mooiste foto's van over de hele wereld kunnen sturen. Maar een netbook (mini-laptop) om ze met jullie te delen moeten wij nog aanschaffen. Tips? Daarnaast moeten wij ook nog even ons internationaal rijbewijs ophalen bij de ANWB. Erg belangrijk, want Sander was zijn rijbewijs al eens vergeten in Griekenland (Hé Rob).
Wij willen jullie via deze weg nogmaals vragen om een aantal leuke nummers voor ons mee te nemen naar onze uitzwaai-feesten op 29 sept. in Rotterdam en 30 sept. in Warmond. Wij luisteren tijdens het reizen graag naar een muzikale herinnering van onze familie & vrienden.
Hopelijk komen jullie ons allemaal nog even uitzwaaien! En anders zien wij jullie reacties graag tegemoet. Tot snel...
Sander en Jorinde
22 September 2012 - 20:47
Kees En Petra:
jullie, nog niet gevulde reisverslag, is alvast een leuk begin van jullie reis. Veel liefs van ons, pap en mam (Kees en Petra). Dikke kus. -
07 Oktober 2012 - 20:01
Pap En Mam:
Hoi Lieverds,
Zo te lezen hebben jullie het al erg naar je zin. Door al die mooie verhalen en foto's beleven we het mee met jullie.
Doe voorzichtig. Kus van ons Pap en Mam 2. (Klaas en Ineke)